Hulp nodig bij een eigen bedrijf opstarten?

Hulp bij het starten van een onderneming

Twijfelt u over het starten van een onderneming? Heeft u geen idee hoe u een onderneming moet op starten? Geen nood! Wij van JJK Juridisch Adviesbureau kunnen u helpen.

Stappenplan

1. Wat wil ik doen met mijn onderneming

Om een onderneming op te starten zal u een idee moeten hebben. Zonder een idee kunt u namelijk geen bedrijf opstarten. Het is dan ook belangrijk dat u weet wat u wilt en wat u precies wilt gaan doen. Verder is het van belang om te weten wat uw wensen zijn voor een onderneming en wat u precies voor diensten wilt gaan leveren.

 

2. Hoe ga ik het aanpakken

Het is handig om een overzicht te maken van de dingen die u moet regelen en die gedaan moeten worden om de onderneming op te starten. Dit zou u kunnen doen aan de hand van een ondernemingsplan.  Dit is niet verplicht als u geen krediet wilt aanvragen bij de bank, maar het is wel aan te raden om dit voor uzelf op te stellen.

 

3. De rechtsvorm van uw onderneming

De keuze voor een rechtsvorm is afhankelijk van uw situatie. Wat voor diensten u gaat verlenen of wat voor product u op de markt wil brengen. Tevens is uw financiële aspect ook van belang voor het kiezen van de juiste rechtsvorm. 

 

4. Afronding en opstarten van de onderneming

Als u de stappen heeft doorlopen komen we bij de afronding van het stappenplan. Als u het ondernemingsplan heeft opgesteld en de rechtsvorm etc. heeft gekozen, is het tijd om de onderneming in te gaan schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Indien er geen notariële akte vereist is voor de oprichting dan kunnen wij u helpen met de inschrijving.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat JJK Juridisch Adviesbureau voor u kan betekenen?

Dan kunt u ons bereiken via het contactformulier of via ons telefoonnummer: 06-23339261.

 

 


Locatie

JJK Juridisch Adviesbureau

Arnhemseweg 164

3817 CL Amersfoort

jjkjuridischadviesbureau@gmail.com

06-23339261


Commentaar schrijven

Commentaren: 0