Juridisch advies

Juridisch advies op het gebied van het privaatrecht. De volgende rechtsgebieden vallen onder onze specialiteit: consumentenrecht, arbeidsrecht, vermogensrecht, ondernemingsrecht. Heeft u een vraag over een ander rechtsgebied, schroom niet en neem contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Opstellen van juridische correspondentie.

waaronder: 

- Loonvordering

- Eindafrekening

- Verzoek om reparatie of vervanging van een ondeugdelijk product

- Ingebrekestelling ondeugdelijk product

- Ontbinding overeenkomst binnen de bedenktijd

- Ontbinding overeenkomst wegens niet juist informeren over de bedenktijd

- Onterechte vordering bedrijf of schuldeiser

- Opstellen van algemene voorwaarden

- Opstellen van een overeenkomst

Dit zijn enkele voorbeelden, bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met het opstellen van andere juridische correspondentie? neem dan contact met ons op.

 

Overzicht van uw inkomsten en uitgaven. Wilt u graag een overzicht van al uw inkomsten en uitgaven dan kunnen wij dat voor u opstellen.

JJK Juridisch Adviesbureau kan u tevens helpen met uw administratie, bijvoorbeeld door te helpen bij internetbankieren, belastingaangifte en toeslagen.

 

JJK Juridisch Adviesbureau biedt ook de mogelijkheid om u te helpen bij simpele online zaken. Hierbij kunt u denken aan het bestellen via een webshop, het opzeggen van een abonnement, betalingsregelingen treffen voor uw eigen risico etc.

 

Bent u als ondernemer te druk om achter de betalingsachterstanden van uw klanten aan te gaan?

Goed nieuws, u kunt hiervoor JJK Juridisch Adviesbureau inschakelen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? neem dan gerust contact met ons op.

 

Tevens is het mogelijk om JJK Juridisch Adviesbureau in te schakelen voor hulp bij conflicten. Hierbij kunt u denken aan een conflict tussen werkgever en werknemer of een conflict over een ondeugdelijk product.

 

 

Graag is JJK Juridisch Adviesbureau u van dienst.